Sreda, 23 oktober 2019
Iskanje

Grčija idealna, Hrvaška predraga

Kje najraje dopustujejo Tržačani?

Trst |
7. avg. 2019 | 9:01
Dark Theme

Grčija s svojimi otoki tudi letos ostaja idealno počitniško prizorišče za Tržačane, ki se dopustovanju ne želijo odpovedati. Hodijo tudi v druge sredozemske države, poleti jim je všeč Španija, italijanski jug ostaja vedno privlačen, manj zanimanja pa tržaški turisti letos kažejo za Hrvaško. Zakaj? Zato ker je, kot pravijo, predraga. Mnogi Tržačani v agencijah namreč tožijo, da vrednost storitev in ponudbe na Hrvaškem ni v sorazmerju s cenami.

To so nam potrdili v različnih tržaških agencijah, kjer so povedali, da so se cene hrvaških hotelov in drugih namestitev občutno povišale. Za enotedensko bivanje v apartmaju mora tako štiričlanska družina odšteti dva tisoč evrov, za oddih v hotelu pa mora plačati tri tisoč evrov, kar je po ocenah turističnih delavcev preveč, saj se v drugih državah dobijo ugodnejši počitniški aranžmaji.

Več v današnjem (sredinem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo