Nedelja, 12 julij 2020
Iskanje

Kakovost in higena veljala že pred virusom

Obisk devinskih kopališč Alla Dama Bianca in Bowling

Devin |
3. jun. 2020 | 7:47
Dark Theme

Tudi za devinska kopališča se letos odpira novo poglavje. Ljubitelji sončenja, predvsem pa tišine ob pomirjujočem pljuskanju hladne vode pa bodo prav v Devinu lahko prišli na svoj račun. Tik ob morju se namreč nahaja majhno, a zelo urejeno kopališče gostinskega kompleksa Alla Dama Bianca, kjer se bo letos lahko kopalo največ 30 gostov namesto običajnih 70. Lastnica Bianca Miladinovich je kljub težavam povedala, da bo goste sprejemala z nasmehom.

Zelo strogih razkuževalnih predpisov so se in se še danes držijo v kopališču devinskega Bowlinga, kjer bodo ob robovih bazena lahko sprejemali skoraj polovico manj gostov kot lani. O pripravah na skorajšnje odprtje kopalne sezone nam je upraviteljica Gabriella Veronese zaupala, da kljub težavam komaj čaka na prihod starih in novih gostov.

Več v današnjem (sredinem) Primorskem dnevniku: ob 75-letnici našega dnevnika vam ponujamo posebno ugodno naročnino na digitalno izdajo za 75 evrov.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo