Četrtek, 21 november 2019
Iskanje

Ključ uspeha je sodelovanje

Zaključil se je niz dogodkov Poletje pod kostanjem

15. jul. 2019 | 19:08
Dark Theme

Niz poletnih openskih večerov Poletje pod kostanjem v organizaciji SDK Tabor se je minuli teden uspešno zaključil s koncertom Pesem o svobodi, ki so ga v četrtek 11. julija oblikovali MePZ Fran Venturini od Domja pod vodstvom Cinzie Sancin, MePZ Lipa iz Bazovice pod vodstvom Tamare Ražem Locatelli in gHost Orchestra Glasbenega društva InMusic iz Sežane, ki ga vodi Mikela Uršič.

Vsi štirje dogodki so sicer bili zelo uspešni, predvsem zato, ker je bilo sodelovanje ključ letošnjega niza, kot je poudarila predsednica društva Dunja Sosič: »Ponudili smo štiri različne dogodke, ki so nastali s skupnimi močmi. Preden bi oblikovali program, smo se med sabo pogovarjali o tem, ali bi sploh nadaljevali tudi letos s Poletjem pod kostanjem, saj je bilo iz leta v leto publike manj, poletna ponudba na Krasu pa vedno bolj bogata. Kljub temu so bili večeri letos zelo dobro obiskani,« je povedala Dunja Sosič in dodala: »med društvi bi se lahko zmenili, da stopimo v sodelovanje pri oblikovanju poletnih programov ali vsaj koledarja dogodkov, saj bi tako omogočili publiki, da obišče vse kulturne večere, ali vsaj večino teh«.

Več v jutrišnjem (torkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo