Nedelja, 31 maj 2020
Iskanje

Ključ uspeha je sodelovanje

Zaključil se je niz dogodkov Poletje pod kostanjem

15. jul. 2019 | 19:08
Dark Theme

Niz poletnih openskih večerov Poletje pod kostanjem v organizaciji SDK Tabor se je minuli teden uspešno zaključil s koncertom Pesem o svobodi, ki so ga v četrtek 11. julija oblikovali MePZ Fran Venturini od Domja pod vodstvom Cinzie Sancin, MePZ Lipa iz Bazovice pod vodstvom Tamare Ražem Locatelli in gHost Orchestra Glasbenega društva InMusic iz Sežane, ki ga vodi Mikela Uršič.

Vsi štirje dogodki so sicer bili zelo uspešni, predvsem zato, ker je bilo sodelovanje ključ letošnjega niza, kot je poudarila predsednica društva Dunja Sosič: »Ponudili smo štiri različne dogodke, ki so nastali s skupnimi močmi. Preden bi oblikovali program, smo se med sabo pogovarjali o tem, ali bi sploh nadaljevali tudi letos s Poletjem pod kostanjem, saj je bilo iz leta v leto publike manj, poletna ponudba na Krasu pa vedno bolj bogata. Kljub temu so bili večeri letos zelo dobro obiskani,« je povedala Dunja Sosič in dodala: »med društvi bi se lahko zmenili, da stopimo v sodelovanje pri oblikovanju poletnih programov ali vsaj koledarja dogodkov, saj bi tako omogočili publiki, da obišče vse kulturne večere, ali vsaj večino teh«.

Več v jutrišnjem (torkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo