Sobota, 19 oktober 2019
Iskanje

Licej bo postal kvestura, opaziti bo neofašiste

Pri Trgu Oberdan snemajo film, v katerem nastopa Alessandro Gassmann

Trst |
8. okt. 2019 | 15:47
Dark Theme

Če danes v zgodnjih večernih urah v bližini Trga Oberdan, točneje pri liceju Dante, opazi tridesetglavo skupino skrajnih desničarjev, ne bo odveč opozorilo, da gre za igralce, ki bodo nastopali v filmu z začasnim naslovom Non odiare, v katerem glavno vlogo igra italijanski igralec Alessandro Gassmann, režira pa ga Mauro Mancini. S snemanjem omenjenega filma so v Trstu začeli že v začetku septembra, sledil je nekajtedenski premor.

Licej se bo za snemanje »spremenil« v kvesturo, so opozorili s tržaške kvesture, zato se bodo naokoli potikali tudi policisti, ki to niso. S sporočilom so želeli pomiriti občane, da ne bi prišlo do nepotrebnih preplahov.

V mestu se že mudi protagonist filma Alessandro Gassmann, ki si je včeraj na Trgu Hortis privoščil selfi z Italom Svevom.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo