Torek, 19 november 2019
Iskanje

Pred silos se selijo končne postaje avtobusov

V veljavo stopajo nove prepovedi in zožitve cestišč

Trst |
7. avg. 2019 | 9:38
Dark Theme

Revolucija ulic okoli Trga Libertà se nadaljuje. Po večtedenskih gradbenih delih za promet ponovno odprli cestišče ob dvorani Tripcovich, ki pelje proti Korzu Cavour, že jutri pa bodo pred silos preselili končna postajališča avtobusnih linij 1, 3, 39, 19, 20, 21, 22, 30, 39 in 51. Pred železniško postajo bosta končno postajališče začasno obdržali liniji 17/ in 23, linije 24, 40 in 41 pa se bodo po novem ustavljale na križišču s Korzom Cavour, in sicer nasproti palače, v kateri je špediter Billitz. Tu se bo ustavljal tudi avtobus št. 8, ki pelje proti Rojanu. Spremenila se bo tudi trasa avtobusne linije 36, ki bo po novem vozila po Korzu Cavour in Ul. Milano. To pomeni, da se avtobus ne bo več ustavljal v Ul. Ghega in Carducci (pred palačo deželnega sveta).

Več v današnjem (četrtkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo