Četrtek, 12 december 2019
Iskanje

Upokojenca je prevaral in oropal

Karabinjerji aretirali 25-letnega moškega

12. jun. 2019 | 11:25
Dark Theme

Karabinjerji iz Barkovelj so v sodelovanju s kolegi iz kraja Crispano pri Neaplju in na podlagi pripornega naloga, ki ga je izdal tržaški sodnik za predhodne preiskave, aretirali 25-letnega G.S. iz kraja Cardito v pokrajini Neapelj (Kampanija), ki ga dolžijo ropa, do katerega je prejšnji mesec prišlo v Barkovljah.

Zgodilo se je preteklega 2. maja v Miramarskem drevoredu, ko se je 76-letnemu upokojencu iz Barkovelj, ki je le malo prej pri bančnem avtomatu dvignil večjo vsoto denarja, približal neznani mladenič in mu predlagal nakup zabojčka z jagodami. Upokojenec je na to pristal, pri čemer mu je mladenič med vstavljanjem zabojčka v avto iz suknjiča izmaknil denarnico, v kateri je bilo 250 evrov. To je opazila mimoidoča ženska, ki je priskočila na pomoč žrtvi, G.S. pa je odreagiral napadalno, ji začel groziti, nato pa zbežal. Na prizorišče so prišli karabinjerji s postaje v Barkovljah, ki so na podlagi pripovedovanja žrtve in priče ter ogleda posnetkov videokamer, nameščenih na prizorišču in mestnih avtobusih, ugotovili storilca. Sledil je priporni nalog, ki so ga v prejšnjih dneh izvedli karabinjerji s postaje v kraju Crispano v Kampaniji, ki so 25-letnega roparja izsledili in aretirali. Zdaj se nahaja v neapeljskem zaporu Poggioreale na razpolago tržaškemu tožilstvu.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katero od naslednjih smučišč vam je najljubše?

27. nov. 2019 | 17:10
Trbiž
Na Žlebeh
Mokrine
Krvavec
Kranjska Gora
Zoncolan
Piancavallo
Forni di Sopra
Cerkno
Drugo
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo