Sobota, 21 maj 2022
Iskanje

Vrača se pohod na Kohišče

Po cesti se bodo udeleženci okrepčali, na Kohišču pa jih časa kosilo

14. maj. 2022 | 9:35
Dark Theme

Pohodniki pozor: jutri (nedelja, 15. maja) se vrača priljubljeni pohod na Kohišče, ki ga prirejata Smučarski klub Devin in posestvo Kohišče. Udeleženci bodo lahko med 8.30 in 10.30 lahko krenili na devet kilometrov dolgo pot od Kupčeve domačije pri Devinu (v neposredni bližini nekdanje železniške postaje), od cerovskega Adventure parka, od nogometnega igrišča v Medjevasi ali izpred šole v Brestovici. Pred startom je obvezna prijava s plačilom startnine – 15 evrov (10 evrov za otroke pod 14. letom). Vsi udeleženci bodo prejeli degustacijske bone, s katerimi se bodo okrepčali s proizvodi bližnjih kmetij in gostil na štirih postojankah, ter spominsko majico.

LAS Kras prireja istega dne v sodelovanju z organizatorji pohoda kolesarsko turo Via Bora in primavera - Pot Burja spomladi od Praprota (ob 9. uri) do Števerjana in nazaj.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo