Ponedeljek, 25 maj 2020
Iskanje

Z nekaj kliki do dobrot, ki bodo potrkale na vaša vrata

SDGZ in LAS Kras predstavila svoja portala za dostavo hrane in domačih pridelkov

4. apr. 2020 | 15:25
Dark Theme

Dostava hrane in živil je na Tržaškem praviloma na voljo le v mestnem okolju. In če želimo v slabem, kar koronavirusna pandemija nedvomno je, vseeno najti nekaj dobrega, je to pospešen razvoj možnosti dostave na dom tudi na ozemlju, ki doslej na to storitev ni moglo računati.

Napore za čim bolj celovito ponudbo spletnega nakupovanja kulinaričnih dobrot in pridelkov lokalnih kmetovalcev sta združila Slovensko deželno gospodarsko združenje in LAS Kras, ki sta danes skupaj predstavila njuna portala za dostavo na dom, o čemer sta spregovorila podpredsednik SDGZ in upravitelj podjetja Infordata Marko Petelin in predstavnik LAS Kras Robi Jakomin. Portal LAS Kras trieste.green in portal oddoma.it, ki so ga pripravili pri SDGZ, bosta začela delovati v ponedeljek. Oba portala sta dvojezična, ponujene izdelke bodo dostavljali po celi tržaški pokrajini. Poudarili so tudi, da so vrata za nove ponudnike, torej gostince, trgovce in kmetovalce, ki bi želeli svoje delovanje prenesti v spletno sfero, na stežaj odprta.

Več o tem v jutrišnjem (nedeljskem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo