Petek, 14 december 2018
Iskanje

Mazači na delu v Gorici

5. jul. 2018 | 17:22
Dark Theme

Neznanci so v noči s srede na včerajšnji dan s črnim razpršilcem divjali po Gorici. Glavna tarča njihovega nočnega pohoda je bila palača Cobenzl Codelli, ki je od leta 1751 sedež nadškofije. Njenega pročelja so se lotili kar trikrat. Tik ob vhodu v notranje dvorišče so napisali »God bless my intentions« in narisali keltski križ, neofašistični simbol. Le nekaj metrov stran so napisali »Ratzinger superstar«, svoje »delo« pa so sklenili z napadom na nekdanjega predsednika vlade Mattea Renzija.
Ker jim očitno to ni bilo dovolj, so nato še pomazali zid banke Deutsche bank pred mestno hišo, zid stavbe v bližini trga pred županstvom pa so »okrasili« z napisom »Ettore r.i.p. if you only knew«. Mazaško akcijo so zaključili v Ulici Cascino, kjer se je pojavil napis »Thank you Vlade«. Žaljive napise na sedežu nadškofije so prekrili že dopoldne, ker so ostale stavbe v privatni lasti pa bodo morali za očiščenje poskrbeti lastniki.

Če želite komentirati, morate biti registrirani

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Koliko knjig ste prebrali letos?

12. dec. 2018 | 7:00
Nobene
Eno
Do pet
Do deset
Več kot deset
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo