Sreda, 27 maj 2020
Iskanje

Tragična smrt s pravkar kupljenim traktorjem

71-letni moški izgubil življenje medtem, ko je natovarjal traktor na prikolico tovornjaka

Krmin |
20. jun. 2019 | 16:03
Dark Theme

V krminski občini se je danes dopoldne zgodila tragična nesreča, v kateri je življenje izgubil starejši moški. 71-letni M.O., lastnik kmetijskega podjetja iz okolice Codroipa, je umrl med natovarjanjem kmetijskega vozila na prikolico tovornjaka.

Tragični dogodek se je pripetil na dvorišču kmetijskega podjetja Zoff v Bornjanu. M.O. je okrog 11.30 s sinom in drugimi delavci natovarjal traktor, ki ga je pravkar kupil, na prikolico tovornjaka. Po navedbah karabinjerjev iz Krmina, ki so v zvezi z dogodkom uvedli preiskavo, je med natovarjanjem ena izmed podpornih nog prikolice popustila, pri čemer je kovinski predmet 71-letnika silovito udaril v obraz. Moški je obležal na tleh, umrl je na licu mesta. Navzoči so nemudoma poklicali reševalce; ko je zdravniško osebje z reševalnim vozilom prišlo na prizorišče nesreče, je lahko le potrdilo smrt moškega. V Bornjan so prišli tudi karabinjerji. »Reševalci kmetu niso mogli pomagati, saj je bila poškodba tako huda, da je bil pri priči mrtev,« je za Primorski dnevnik povedal poveljnik karabinjerjev iz Gradišča Marco Quercig in dodal, da je preiskava še v teku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo