Petek, 23 februar 2024
Iskanje

V Novi Gorici podrl mladoletnico in odpeljal dalje

Policisti naprošajo za informacije v zvezi s torkovo nesrečo

7. dec. 2023 | 12:49
Dark Theme

V torek ob 21.46 je na prehodu za pešce na Erjavčevi ulici v Novi Gorici voznik avtomobila zbil mladoletnico in odpeljal dalje. Novogoriški policisti prosijo morebitne očividce nesreče za informacije.

Po sedaj zbranih podatkih je mladoletna peška prečkala Erjavčevo ulico na označenem prehodu za pešce (proti tamkajšnji srednji Ekonomski šoli). Iz smeri središča Nove Gorice je po Erjavčevi ulici proti državni meji z Italijo pripeljalo neznano osebno vozilo in jo s prednjim desnim delom zbilo na travnato površino. Po trku je neznani voznik nadaljeval pot v smeri Italije, ne da bi se na kraju ustavil in nudil pomoč poškodovanki. Kasneje so poškodovano mladoletnico na kraju oskrbeli reševalci Nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Nova Gorica, nato pa so jo odpeljali v domačo oskrbo.

Z namenom razjasnitve vseh okoliščin policisti Postaje prometne policije Nova Gorica naprošajo vse morebitne očividce, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije glede prometne nezgode, da to sporočijo policistom na telefonsko številko omenjene policijske postaje (05) 393 41 00 oziroma se tam osebno zglasijo (Žnidarčičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici) ali pišejo na e-naslov: ppp_nova_gorica.pung@policija.si Pokličejo lahko tudi znano interventno številko Policije 113.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava