Torek, 22 oktober 2019
Iskanje

Začasno prekinili iskanje

Elio Marini je pogrešan od srede

Vojsko |
14. sep. 2019 | 16:35
Dark Theme

Iskanje pogrešanega 75-letnega gobarja Elia Marinija iz Krmina na območju Vojskega, ki ga pogrešajo od srede, je bilo začasno prekinjeno v petkovih večernih urah. »Z iskanjem se bo nadaljevalo v prihodnjih dneh,« nam je pojasnil Dean Božnik, predstavnik za stike z javnostmi na novogoriški policijski upravi. Medtem pa potekajo druge aktivnosti, s katerimi si policija želi pridobiti čim več koristnih informacij, ki bi pomagale najti pogrešanega. Ponovno bodo opravili razgovor s prijateljema pogrešanega, ki sta v sredo z njim gobarila, angažirali bodo lovce in domačine, analizirali dosedanji potek akcije in preiskanega območja ter podrobno analizirali še posnetke drona, ki je območje pregledoval tudi s pomočjo termovizije. »Iskanje pogrešanega se bo vsekakor nadaljevalo, dokler ga ne najdemo,« je še dodal Božnik. Prav tako policija v javnost pošilja apel, vsakemu, ki bi karkoli vedel o pogrešanem.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo