Torek, 30 april 2024
Iskanje

Manu Chao konec julija pri Belopeških jezerih

Ameriški pevec in kitarist Ben Harper bo koncert v Palmanovi nadoknadil julija 2022

FJK |
6. jul. 2021 | 19:45
Dark Theme

Še tretjič bo francoski pevec in kitarist španskih korenin Manu Chao nastopal na glasbenem festivalu No Borders Music Festival. Manu Chao bo nastopal 30. julija pri Belopeških jezerih, kot so danes sporočili organizatorji festivala. Na 26. izvedbi festivala, ki se začenja 24. julija, bodo nastopali še Ludovico Einaudi, Colapesce Dimartino, Gianna Nannini e in »super« triofa v sestavi Stefano Bollani, Trilok Gurtu in Enrico Rava.

Manu chao je prijatelj in v bistvu eden izmed ambasadorjev festivala No Borders Music Festival, saj je leta 2019 že navdušil publiko pod vznožjem Kanina, lani pa na planoti pod Montažem.

Letos bi moral v naši deželi nastopati še en svetovno znani glasbenik, saj je bil 15. julija v Palmanovi predviden koncert ameriškega pevca in kitarista Bena Harperja. Ker pa je Harper, ki je tudi sam nastopal na festivalu No Borders Music Festival leta 2018, odpovedal letošnjo evropsko turnejo bo njegov koncert po novem 2. avgusta 2022 in bo vključen v festival Estate di Stelle. Prihodnje leto pa Harper v Palmanovi ne bo nastopil sam, saj bo ob njem zaigrala njegova glasbena skupina Innocent Criminals. Karte letošnjega odpovedanega koncerta bodo veljavne tudi prihodnje leto, so sporočili organizatorji.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava