Nedelja, 08 december 2019
Iskanje
SSG

SSG – v znamenju žensk

Sezona 2019/2020 nosi naslov Nedvomno čudovita

Trst |
14. jun. 2019 | 17:14
Dark Theme

Če je sezona, ki se je pravkar iztekla, nosila (moški) naslov Kulturni dvom, bo sezona 2019/2020 Slovenskega stalnega gledališča Nedvomno čudovita. In nedvomno ženska. Ženske bodo namreč odigrale glavno vlogo v sezoni, ki jo je pripravil umetniški koordinator Danijel Malalan in so jo danes predstavili v Hiši glasbe v Trstu. Uvedla jo bo Goldonijeva Krčmarica Mirandolina v režiji koprske režiserke Katje Pegan, zaobjela pa bo tudi premiero drame Saše Pavček Na valovih, slovensko praizvedbo drame Lina Marrazza Artemisia Gentileschi – Srečanje in številne domače in gostujoče predstave. Med njimi bosta na primer predstava Samo konec sveta, ki jo bo Vladimir Jurc režiral ob svoji 70-letnici, in komedija Menopavza ljubljanskega Špas Teatra.

Predprodaja abonmajev s poletnimi popusti se začenja v ponedeljek, 17. junija, pri blagajni tržaškega Kulturnega doma. Goriško sezono pa bodo uradno predstavili septembra.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katero od naslednjih smučišč vam je najljubše?

27. nov. 2019 | 17:10
Trbiž
Na Žlebeh
Mokrine
Krvavec
Kranjska Gora
Zoncolan
Piancavallo
Forni di Sopra
Cerkno
Drugo
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo