Sreda, 24 april 2024
Iskanje

Sting tudi v Ljubljani

Britanski glasbenik bo 4. junija 2019 nastopil v Areni Stožice

21. dec. 2018 | 15:04
Dark Theme

Britanski glasbenik Sting bo prihodnje leto znova na turneji. Po turneji 57th & 9th iz leta 2017, ki jo je posvetil istoimenskemu zadnjemu studijskemu albumu, se bo na najnovejši koncertni poti osredotočil na najljubše pesmi, ki jih je ustvaril tekom kariere tako z The Police kot samostojno. V tem okviru bo 4. junija nastopil v Areni Stožice v Ljubljani.

Kot so sporočili organizatorji, bo koncert Sting: My Songs dinamičen šov z njegovimi najljubšimi skladbami, ki jih je ustvaril tekom kariere najprej s skupino The Police in nato na samostojni poti, ob tem pa osvojil 16 grammyjev.

Po napovedih lahko oboževalci pričakujejo pesmi, kot so Englishman In New York, Fields Of Gold, Shape Of My Heart, Every Breath You Take, Roxanne in Message In A Bottle. Sting jih bo predstavil s svojo rock zasedbo.

Stingova uspešnica Englishman in New York:

?wmode=transparent&controls=2&showinfo=0&theme=light">

Turnejo bo, kot piše na njegovi spletni strani, začel 1. junija v Sofiji in v Ljubljano prišel prek Skopja, trenutno zadnji napovedani koncert, ki jim bo po vsej verjetnosti dodal še nove, pa je naveden 1. septembra v Aspnu v Koloradu.

Skladatelj, pevec, avtor in aktivist Sting je v Ljubljani že nastopil leta 2000 v sklopu turneje Brand New Day v Hali Tivoli in leta 2011 v Areni Stožice v sklopu turneje Symphonicity, na kateri je svoje skladbe predstavljal v simfoničnih aranžmajih.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava