Torek, 23 julij 2019
Iskanje

Valentinovo z muzikalom v SSG

14. februarja bo mogoče koristiti romantični paket: dve vstopnici za ceno ene za ogled muzikala Zadnjih pet let

Trst |
13. feb. 2019 | 11:03
Dark Theme

Trst je mesto, ki ljubi muzikal in kjer so velikokrat na sporedu gostovanja mednarodnih produkcij na tem področju. Bolj redko pa se tržaška gledališča odločajo za uprizoritev muzikala: Slovensko stalno gledališče ponuja v tem smislu izjemno priložnost z off Broadway muzikalom Zadnjih pet let (The last five years) Jasona Roberta Browna, ki je nastal v koprodukciji z Glasbeno matico in SNG Nova Gorica. Ljubezenska zgodba pisatelja Jamiea in igralke Cathy se dogaja v New Yorku, mestu sanj (ki se včasih ne uresničijo), in zaživi v predstavi, ki vrednoti lokalni umetniški potencial z igralci in glasbeniki iz dežele Furlanije Julijske krajine.

Romantičnim dušam je namenjena posebna ponudba na Valentinovo, jutri (14. februarja) ob 20.30, ko bodo zaljubljenci deležni popusta: dve vstopnici za ceno ene. Rezervacija je priporočena - blagajna je odprta od torka do petka med 10. in 14. uro (040-2452616).

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje načrtujete, da bi preživeli letošnji dopust?

28. maj. 2019 | 12:28
v Sloveniji
na Hrvaškem
v Italiji
v Grčiji
v kakšni drugi evropski državi
na eni od neevropskih celin
ne bom dopustoval
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo