Petek, 19 julij 2019
Iskanje

Zmagala je Tinkara Kovač

Pesem, ki jo je zapela, je odnesla tudi nagradi strokovne žirije

8. jul. 2019 | 18:35
Dark Theme

Tinkara Kovač je s skladbo Bodi z mano do konca dobitnica velike nagrade letošnjega Festivala Melodij morja in sonca, ki je potekal v soboto zvečer v Portorožu. Zmagovita pesem je odnesla tudi nagradi strokovne žirije za najboljšo glasbo, avtorja Aleša Klinarja, in za najboljše besedilo izpod peresa same Tinkare Kovač.

O zmagovalcu je odločal seštevek točk strokovne žirije, žirije radijskih postaj, gledalcev v Avditoriju Portorož in gledalcev oz. poslušalcev, ki so glasovali po telefonu.

Tinkara je bila po zmagi na tiskovni konferenci navdušena in je povedala, da je srečna, čeprav ji v glavi roji na tisoče občutkov. Na Melodije morja in sonca jo vežejo lepi spomini, saj se je festivala prvič udeležila leta 1993. Nagrajeni avtor glasbe zmagovalne popevke, Aleš Klinar, pa je izjavil, da sta se s Tinkaro zelo dobro »ujela« in da bosta tudi v bodoče sodelovala.

Več v jutrišnjem (torkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje načrtujete, da bi preživeli letošnji dopust?

28. maj. 2019 | 12:28
v Sloveniji
na Hrvaškem
v Italiji
v Grčiji
v kakšni drugi evropski državi
na eni od neevropskih celin
ne bom dopustoval
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo