Sreda, 27 maj 2020
Iskanje

Najprej Krvavec, nato pa verjetno Kanin

Pospešeno se pripravljajo na smučarsko sezono

Kanin |
21. nov. 2018 | 8:19
Dark Theme

Upravljavci slovenskih smučišč se veselijo zgodnjega snega in razmer, ki dopuščajo pripravo tehničnega snega. Pospešeno se pripravljajo na smučarsko sezono. Na Krvavcu bi naprave lahko zagnali prihodnji teden, konec novembra odprtje smučarskih prog načrtujejo na Kaninu in Golteh, a je vse odvisno od vremena.

Na najvišje ležečem slovenskem smučišču na Kaninu je nekaj snežne podlage ostalo še od prejšnjega sneženja, včeraj (20. novembra) je zapadlo do 30 centimetrov novega snega, za vikend pa tam glede na vremensko napoved pričakujejo še eno pošiljko snega. »Mi srčno upamo, da bo snega dovolj, da bi konec novembra ali v začetku decembra smučišče odprli, kolikor bo to mogoče,« je dejal v. d. direktorja javnega zavoda Sončni Kanin Marijan Skornišek.

Na Krvavcu načrtujejo, da bi smučarske naprave zagnali v torek, 27. novembra.

V naši deželi pa načrtujejo odprtje smučišč 7. decembra (Forni di Sopra, Sauris, Ravascletto-Zoncolan, Trbiž, Na Žlebeh in Piancavallo).

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo