Sobota, 21 maj 2022
Iskanje

Pera, Moratti in Nordio kandidati desne sredine

Državni tajnik Demokratske stranke Enrico Letta je ocenil, da gre za »kvalitetna« imena, ki jih bodo obravnavali brez predsodkov

Rim |
25. jan. 2022 | 17:07
Dark Theme

Medtem ko se je začel drugi krog predsedniških volitev, ki se bo po vsej verjetnosti kot včeraj sklenil brez izvolitve, so predstavniki desne sredine obelodanili imena treh svojih kandidatov. Na tiskovni konferenci so vodja Lige Matteo Salvini, podpredsednik stranke Naprej Italija Antonio Tajani in predsednica stranke Bratje Italije Giorgia Meloni predstavili trojico »uglednih imen«. To so 78-letni Marcello Pera, bivši predsednik senata od leta 2001 do leta 2006, 74-letni sodnik Carlo Nordio, in nekdanja ministrica Letizia Moratti. Državni tajnik Demokratske stranke Enrico Letta je ocenil, da gre za »kvalitetna« imena, ki jih bodo obravnavali brez predsodkov.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo