Ponedeljek, 01 junij 2020
Iskanje

Slovenci najbolj zaupajo Ilki Štuhec, Ivu Boscarolu, Samsungu in ...

Razglasili najbolj zaupanja vredne blagovne znamke in osebnosti v Sloveniji

6. mar. 2019 | 13:12
Dark Theme

Telekom Slovenije, Terme Olimia, Samsung, OMV in Zavarovalnica Triglav so sodeč po raziskavi Trusted Brand 2019 med najbolj zaupanja vrednimi blagovnimi znamkami v Sloveniji. Najbolj zaupanja vredni medijski osebnosti sta Slavko Bobovnik in Denis Avdić, med športniki je najbolj zaupanja vredna Ilka Štuhec, med podjetniki že sedmič Ivo Boscarol, ustanovitelj in generalni direktor ajdovske skupine Pipistrel, med glasbeniki pa skupina Siddharta.

Letošnja raziskava Trusted Brand se po besedah vodje revije Reader’s Digest v Sloveniji Daniela Škrabe nekoliko razlikuje od preteklih. Med drugim so vprašalnik prvič pripravili v elektronski obliki, najpomembneje pa je, da so raziskavo razširili z vzorcem, ki je reprezentativen za celotno državo.

Direktorica inštituta za raziskovanje trga in medijev Mediana Janja Božič Marolt je pojasnila, da so januarja raziskavo izvedli na vzorcu 1063 odraslih prebivalcev in ponovila, da so pridobljeni podatki veljavni za prebivalstvo Slovenije, ne več samo za bralce revije Reader’s Digest.

Zmagovalcem raziskave Trusted Brand 2019 bodo priznanja podelili na prireditvi 16. maja v Cankarjevem domu.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo