Sreda, 27 maj 2020
Iskanje

Tragična smrt enaindvajsetletnega delavca

Med žaganjem vej se je s teleskopsko žago dotaknil daljnovoda

26. jun. 2019 | 17:26
Dark Theme

Ob 9.42 je v kraju Bate, občina Nova Gorica, pri čiščenju pod daljnovodom delavec s teleskopsko žago zadel ob električni vod in doživel električni udar, sporoča Uprava za zaščito in reševanje. Reševalci nujne medicinske pomoči Nova Gorica in gasilci Javnega zavoda za gasilsko in reševalno dejavnost GE Nova Gorica so ga več časa oživljali, vendar je bil njihov trud žal zaman.

Življenje je izgubil 21-letni delavec, državljan BiH, poročajo Primorske novice. Po prvih zbranih podatkih je splezal na drevo in s pomočjo teleskopske motorne žage žagal veje, ki so segale do daljnovoda. S teleskopsko žago se je najverjetneje dotaknil daljnovoda in doživel električni udar ter s približno štirih metrov višine padel z drevesa na tla.

Zdravnica je na kraju lahko le potrdila njegovo smrt in odredila sanitarno obdukcijo, da bi ugotovili natančen vzrok smrti. Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije nadaljujejo s preiskavo vseh okoliščin omenjene nesreče in bodo po zaključku preiskave na podlagi vseh ugotovljenih dejstev podali ustrezen ukrep.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo