Torek, 11 junij 2024
Iskanje

V Bovcu še vedno iščejo pogrešanega nemškega turista

Bovškim policistom so se v današnji iskalni akciji pridružili policisti generalne policijske uprave in širše območje občine pregledovali s pomočjo policijskega drona

Bovec |
13. sep. 2023 | 16:46
Dark Theme

Bovškim policistom, ki že od konca avgusta neuspešno iščejo 55-letnega nemškega državljana Thomasa Antoniusa Cressa, so se v današnji iskalni akciji pridružili policisti generalne policijske uprave in širše območje občine pregledovali s pomočjo policijskega drona.

Pogrešani Thomas Antonius Cress
Pogrešani Thomas Antonius Cress

Kot so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, so s pomočjo dronov preiskali obrežje reke Soče, številne sprehajalne in druge gozdne poti ter območje slapa Boka. Nenazadnje so pogrešanega nemškega državljana pred nekaj dnevi iskali tudi s pomočjo helikopterja policijske letalske enote, a ga kljub vsem izvedenim ukrepom še niso našli.

55-letnik je bil od 25. avgusta nastanjen v enem od namestitvenih objektov v Bovcu, nazadnje so ga videli 26. avgusta v dopoldanskem času, nato pa se je za njim izgubila vsakršna sled. Na območju Bovca so sicer našli njegov avtomobil znamke seat ibiza, oranžne barve z nemškimi registrskimi tablicami.

Policija zato znova poziva vse, ki bi pogrešanega tujega državljana opazili ali imeli kakršnekoli koristne informacije o njegovem izginotju, da o tem takoj obvestijo policijsko postajo v Bovcu na številko 05 389 68 50 oziroma elektronski naslov pp_bovec.pung@policija.si, se zglasijo na najbližji policijski postaji oziroma pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava