Petek, 14 december 2018
Iskanje

Sloga Tabor se je odrekla odbojkarski B-ligi

11. jul. 2018 | 19:39
Dark Theme

Sloga Tabor, najvišje postavljena slovenska odbojkarska ekipa zadnjih let, v prihodnji sezoni ne bo več nastopala v državni B-ligi. Presenetljivo novico nam je v telefonskem pogovoru potrdil podpredsednik Sloge Tabor in spremljevalec moške članske ekipe David Jercog: »Pravkar smo na deželno odbojkarsko zvezo naslovili prošnjo za vpis v C-ligo. Zdaj moramo le počakati uradno potrdilo.« Glavni razlog omenjene izbire je pretežno finančne narave, saj Sloga Tabor še vedno čaka dokončni odgovor večletnega glavnega pokrovitelja Televita, ki še ni razkril svojih bodočih planov.

Na klopi repenske ekipe ostaja Gregor Jerončič, ki bo vodil tudi moštvo U18. Jedro članske ekipe v C-ligi bodo sestavljali Vasilij Kante, David Cettolo, Nicholas Privileggi, Luis Vattovaz in Danijel Antoni, moštvo bodo tudi dopolnili člani lanske C-ligaške postave, saj se je sodelovanje s Cosellijem prekinilo. Sloga Tabor bo torej v deželni C-ligi nastopala izključno s svojimi igralci.
Več v jutrišnjem (četrtkovem) Primorskem dnevniku.

Če želite komentirati, morate biti registrirani

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Koliko knjig ste prebrali letos?

12. dec. 2018 | 7:00
Nobene
Eno
Do pet
Do deset
Več kot deset
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo