Petek, 22 februar 2019
Iskanje

Dončić obljubil, da se bo vrnil v izbrano vrsto

1. sep. 2018 | 19:43
Dark Theme

Mladi slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je v petek preko družbenega omrežja Twitter zaželel svojim reprezentančnim »bratom« veliko sreče v nadaljevanju kvalifikacij za svetovno prvenstvo, na koncu pa zapisal, da bo kmalu spet z njimi. »Zadnji tedni po mojem prihodu v Ameriko so bili neverjeten vrtiljak čustev in novih izkušenj. Težko je opisati, kako težko in z navdušenjem čakam, da stopim na igrišče v Dallasu in začnem s trdim delom za dosego ciljev, ki so si jih zastavili z ekipo,« je uvodoma zapisal Dončić, ki se je po koncu zadnje sezone iz Real Madrida preselil v severnoameriško ligo
NBA k moštvu Dallas Mavericks.
»Pred tem pa želim deliti svoje občutke z vami, moji soigralci, moji «bratje». Vem, da se vsi zavedate, da zame ni večje časti kot igrati za svojo domovino. Moje misli so z vami, ki se pripravljate na kvalifikacije za svetovno prvenstvo. Čeprav ne morem biti z vami, sem prepričan, da boste odlično opravili svoje delo. Eden mojih najpomembnejših dosežkov v življenju je biti del zmagovalne ekipe, ki je prva in edina prinesla zlato medaljo Sloveniji. Moj namen je biti eden vodilnih členov v naši nadaljnji borbi za tekmovanje na elitni ravni. Naslednji mesec bom žal od daleč spremljal tekme in navijal!!!! Mojim fantom pa: pokažite jim, kdo ste!!! Nadaljujte, kar smo skupaj začeli! Kmalu bom z vami ...« je zaključil zapis Dončić.
Slovenija bo 14. septembra igrala v Latviji, 17. septembra bo v Stožicah gostovala Turčija. Na teh tekmah ne bo Dončića in nekaterih drugih slovenskih košarkarjev, ki so pred letom dni v Turčiji osvojili naslov evropskega prvaka.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da mora v italijanskem parlamentu sedeti predstavnik slovenske manjšine?

9. feb. 2019 | 7:00
Da, v obeh vejah parlamenta
Da, a samo v senatu
Ne
Ne, je pa primerno, da se Slovencem olajša izvolitev svojega predstavnika
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo