Petek, 18 januar 2019
Iskanje

Bosich: dekletom nisem kričal, skušal sem jih umiriti

5. nov. 2018 | 18:31
Dark Theme

Zalet Telesorveglianza je zagotovo najslajše presenečenje začetka letošnje sezone. V višji C-ligi se je novinka zelo dobro znašla in bo v nadaljevanju sezone zagotovo odigrala vidno vlogo. Še posebej razveseljujoče pa je dejstvo, da je že tretjič letos znala reagirati po slabšem začetku. Prvič že v drugem krogu, ko je klonila v prvem nizu, nato pa slavila z 1:3, v tretjem krogu proti San Giorgini (izgubljale so 2:1) in nazadnje v soboto, ko je Majanese povedel že 2:0 v nizih.


Trener Edi Bosich, kaj ste dejal deketom, potem ko ste izgubili drugi niz?
Nisem zakričal, saj so bila dekleta že preveč nemirna. Skušal sem jih le umiriti, saj so že same dobro vedele, kaj je bilo treba storiti, da bi vendarle spremenili potek tekme. Do drugega niza smo nasprotnicam enostavno podarili preveč točk. Obenem sem od tretjega niza dalje zamenjal Kovačičevo in vključil Vitezovo, ki je v igrišče tudi zaradi več izkušenj vnesla dodatne motivacije in zagrizenosti.
Pogovor z Edijem Bosichem lahko preberete v današnji (torkovi) Športni prilogi Primorskega dnevnika.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ste letos bogatejši kot lani?

3. jan. 2019 | 16:29
Da
Ne
Približno enako
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo