Četrtek, 17 januar 2019
Iskanje

Ronaldinho z le 6 evri na osebnem računu?

6. nov. 2018 | 19:15
Dark Theme

Nekdanji nogometni zvezdnik Barcelone in Milana Ronaldinho naj bi bil po poročanju različnih medijev na pragu stečaja, saj naj bi imel na osebnem računu vsega šest evrov.
Brazilec je bil dolgo v sodnem sporu z brazilsko vlado zaradi zemljišča, ki ga je kupil v kraju Porto Alegre. Leta 2015 je padla odločitev, da je gradil na zaščitenem območju in da je treba objekt porušiti, hkrati so mu naložili 187.000 evrov okoljevarstvene odškodnine, kazen pa je od takrat narasla že na približno dva milijona evrov. Ronaldinho pa tega denarja naj ne bi imel, saj so ugotovili, da ima na bančnem računu v Braziliji le šest evrov.
Sicer ima Ronaldinho še vedno pogodbo s podjetjem Nike, njegove objave na družbenih omrežjih z najrazličnejših koncev sveta pa pričajo o tem, da naj bi ne bil ravno na pragu stečaja. Pri potovanjih naj bi sicer odslej imel kar nekaj težav, saj so mu v Braziliji zasegli potni list.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ste letos bogatejši kot lani?

3. jan. 2019 | 16:29
Da
Ne
Približno enako
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo