Torek, 02 junij 2020
Iskanje

Deron Washington že v nedeljo v dresu Allianza

Tržaški klub danes uradno predstavil prvo letošnjo okrepitev

Trst |
9. jan. 2020 | 18:24
Dark Theme

Allianz Pallacanestro Trieste bo povratni del prvenstva začel z novim »orožjem«. Že v nedeljo proti Reyerju iz Benetk bo trener Eugenio Dalmasson imel na razpolago ameriškega košarkarja Derona Washingtona, ki ga je vodstvo tržaškega kluba uradno predstavilo danes v dvorani Allianz dome. Washington, ki je lani osvojil naslov italijanskega prvaka v dresu beneškega Reyerja (nedeljski nasprotnik Allianza), v začetku marca pa utrpel poškodbo ramena, bo do konca sezone nosil dres s številko 13.

»Zelo sem zadovoljen, da sem izbral Trst, saj je tukaj res posebno vzdušje. Navijači so zelo vroči in imajo radi dobro košarko. Po poškodbi ramena sem dobro okreval, med rehabilitacijo sem veliko časa preživel na igrišču. Ekipi bom dal na razpolago vse svoje izkušnje. Pripravljen sem na nov izziv,« je dejal 34-letni Američan. Washington (letnik 1985) je 203 cm visoki krilni igralec, ki lahko igra v različnih vlogah.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo