Četrtek, 25 april 2024
Iskanje

Drevi podelitev nagrad zlati let

Toplo vabljeni ob 20. uri v tržiški Kinemax

7. jun. 2019 | 7:21
Dark Theme

Po dolgi in naporni športni sezoni je prišel čas, da nagradimo najboljše slovenske športnike iz Italije. Drevi bo znano, kdo bodo dobitniki zlatega leta, kateri posamezniki so izstopali in katera društva so bila v minuli sezoni najbolj uspešna. V tržiškem Kinemaxu (začetek ob 20. uri) bo potekala slovesna podelitev nagrad športnega uredništva Primorskega dnevnika. Letošnja bo že 17. izvedba nagrajevanja, peta odkar ima nagrada naziv zlati let.

V minulih dneh smo predstavili nominirance v posameznih kategorijah, napovedali pa smo tudi bogat spremljevalni program. Na odru se bodo zvrstili mladi in privlačni umetniki (stand up komik Žan Papič, pevka Martina Žerjal, plesalka Nika Bagon in skupina Crookset), celotno prireditev pa bo povezovala radijska in televizijska voditeljica Mairim Cheber. Tudi letos se je pod režijo večera podpisal tajnik ZSŠDI Evgen Ban.

Letošnji program je na visokem nivoju. Vsi nominiranci in seveda nagrajenci so v minulem letu postregli z vrhunskimi športnimi nastopi, z zmagami (nekaj je bilo kajpak tudi pekočih porazov) in kolajnami tako na državni kot na mednarodni ravni. Čas je, da se jim poklonimo.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava