Ponedeljek, 23 maj 2022
Iskanje

Matteo Parenzan (ŠK Kras) osvojil Laško

Namiznoteniški igralec zgoniškega društva in italijanske državne reprezentance je na zelo kakovostnem mednarodnem turnirju na Laškem osvojil zlato kolajno

14. maj. 2022 | 16:31
Dark Theme

Matteo Parenzan (ŠK Kras) je kralj Laškega. Krasov namiznoteniški igralec je na zelo kakovostnem mednarodnem paralimpijskem turnirju ITTF Slovenia Para Open osvojil zlato kolajno v kategoriji 6. Danes popoldne je premagal Tajca Rungroja Thainiyoma s 3:0 (11:3, 11:6, 14:12), ki je drugi na svetovni jakostni lestvici. Za pravo poslastico je Matteo poskrbel v današnjem jutranjem polfinalu, ko je v športni dvorani Tri lilije po maratonskem dvoboju s 3:23 premagal Grka Georgiosa Mouchthisa. Že v petkovem četrtfinalu je 19-letni Parenzan, doma z Opčin, premagal s 3:0 lanskega paralimpijskega prvaka iz Tokia Američana Seidenfelda.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo