Nedelja, 25 avgust 2019
Iskanje

Po napredovanju nov začetek

Nogometaši proseškega Primorja bodo letos igrali v elitni ligi

Prosek |
11. avg. 2019 | 16:25
Dark Theme

Nova sezona, nov začetek, nova ekipa. Pri Primorju so se po lanski zmagoviti sezoni, ko je ekipa proseškega kluba napredovala v elitno ligo, odločili, da bodo letos poleti začeli znova. Pravzaprav so bili v to primorani, saj se je sezona 2018/19 kljub uspehom na igrišču zaključila s precejšnjimi finančnimi težavami. Kot je potrdil predsednik Primorja Roberto Zuppin pa je trenutno stanje pod nadzorom. »Večino dolgov smo poravnali, še nekaj stvari moramo urediti. V primerjavi s koncem lanske sezone smo v boljšem stanju, predvsem pa nismo več pod pritiskom. Sedaj je čas, da se osredotočimo na začetek nove sezone,« je dejal z nasmehom.

Pod vodstvom novega trenerja Micheleja Campa so se v ponedeljek, 29. julija, na igrišču na Rouni zbrali nogometaši, ki bodo v prvenstvu elitne lige branili barve Primorja, oziroma nogometaši, ki si bodo morali mesto v ekipi šele izboriti. Od lanskih nogometašev ni ostal nihče, z izjemo mladincev, ki pa v prvenstvu promocijske lige niso imeli nosilne vloge.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da je zastava Slovenije tudi zastava Slovencev v Italiji?

25. jul. 2019 | 4:00
Da
Ne
Raje druga
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo