Ponedeljek, 01 junij 2020
Iskanje

Schumacherjevo življenje v filmu

Napovednik za dokumentarec o legendi formule 1 bodo prikazali v Cannesu

Cannes |
14. maj. 2019 | 13:25
Dark Theme

Dokumentarni film, ki prikazuje življenje legendarnega dirkača formule 1 Michaela Schumacherja, bo premiero doživel 5. decembra v nemških in švicarskih kinih, napovednik za dokumentarec pa bodo prikazali že na prestižnem filmskem festivalu v Cannesu, ki se začenja danes.

V filmu bodo med drugim na ogled novi posnetki, ki jih hrani Schumacherjeva družina, ne bo pa govor o v meglo zavitem zdravstvenem stanju, v katerem je sloviti dirkač že vse od nesreče, ki jo je doživel pred petimi leti na smučišču v francoskem Meribelu.

O Schumacherju bodo v dokumentarcu spregovorili njegova družina - soproga Corinna ter otroka Gina in Mick, tudi sam uspešen dirkač, ki je trenutno v formuli 2, Schumacherjev oče ter njegovi nekdanji kolegi in tekmeci.

Schumacher je prvi naslov prvaka v formuli 1 osvojil leta 1994, za najbolj uspešno obdobje pa velja tisto med letoma 2000 in 2004, ko je kar petkrat bil s Ferrarijem najboljši dirkač f1. Upokojil se je leta 2012.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo