Petek, 20 september 2019
Iskanje

Schumacherjevo življenje v filmu

Napovednik za dokumentarec o legendi formule 1 bodo prikazali v Cannesu

Cannes |
14. maj. 2019 | 13:25
Dark Theme

Dokumentarni film, ki prikazuje življenje legendarnega dirkača formule 1 Michaela Schumacherja, bo premiero doživel 5. decembra v nemških in švicarskih kinih, napovednik za dokumentarec pa bodo prikazali že na prestižnem filmskem festivalu v Cannesu, ki se začenja danes.

V filmu bodo med drugim na ogled novi posnetki, ki jih hrani Schumacherjeva družina, ne bo pa govor o v meglo zavitem zdravstvenem stanju, v katerem je sloviti dirkač že vse od nesreče, ki jo je doživel pred petimi leti na smučišču v francoskem Meribelu.

O Schumacherju bodo v dokumentarcu spregovorili njegova družina - soproga Corinna ter otroka Gina in Mick, tudi sam uspešen dirkač, ki je trenutno v formuli 2, Schumacherjev oče ter njegovi nekdanji kolegi in tekmeci.

Schumacher je prvi naslov prvaka v formuli 1 osvojil leta 1994, za najbolj uspešno obdobje pa velja tisto med letoma 2000 in 2004, ko je kar petkrat bil s Ferrarijem najboljši dirkač f1. Upokojil se je leta 2012.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

V katerem jeziku najraje prebirate knjige?

28. avg. 2019 | 17:38
V slovenščini
V italijanščini
V slovenščini in italijanščini
V drugih jezikih
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo