Sobota, 21 maj 2022
Iskanje

Triestina ima novega trenerja

Nogometaše tržaškega kluba v C-ligi bo v naslednjih dveh sezonah vodil Cristian Bucchi

Trst |
6. jul. 2021 | 14:24
Dark Theme

Potem ko je Triestina v nedeljo odslovila trenerja Bepija Pillona, je tržaški klub danes sporočil ime novega trenerja. Nogometaše Triestine bo odslej vodil Cristian Bucchi, ki je s Triestino podpisal dveletno pogodbo. Bucchi ima pri svojih 44 letih že bogate izkušnje kot v trenerski vlogi. Po koncu nogometne kariere je vodil najprej mladinsko ekipo Pescare, nato pa tudi člansko moštvo. Nato je vodil Gubbio, Torres, Maceratese (v sezoni 2015/16 je ekipa končala na tretjem mestu v C-ligi), Perugio (dosegel je četrto mesto v B-ligi), Sassuolo, Benevento (tretje mesto v B-ligi v sezoni 2018/19) in Empoli. Pri Triestini bo začel novo poglavje v svoji trenerski karieri.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo