Torek, 02 junij 2020
Iskanje

Trifunović ni več selektor Slovenije, na klopi odslej Grk?

Tako je napovedal predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec v interjvuju za Dnevnik

28. mar. 2020 | 18:50
Dark Theme

Predsednik Košarkarske zveze Slovenije (KZS) Matej Erjavec je v pogovoru za časnik Dnevnik dejal, da Rado Trifunović ni več selektor moške reprezentance, a da bo v nekakšni obliki zagotovo ostal del izbrane vrste. Prvi mož košarkarske družine napoveduje, da je KZS v stiku z enim najboljših evropskih trenerjev Dimitrisom Itoudisom, dolgoletnim strategom moskovskega CSKA, ki je pod vodstvom grškega strokovnjaka dvakrat osvojil evroligo v letih 2016 in 2019.

»V tem trenutku do uradnega sodelovanja še ne more priti, saj ne mi ne Itoudis ne vemo, kako bodo stvari potekale naprej. Sva pa v dnevnem stiku, a trenutno košarkarske teme niso v ospredju, temveč kaj kdo počne, kako so najine družine in podobno. V sredo sva se dogovorila, da o košarkarskih temah začneva znova govoriti, takoj ko bo zavladala določena stabilnost, torej da bo na mizi koledar klubskih in reprezentančnih tekmovanj,« je o pogajanjih z Itoudisom dejal Erjavec in dodal, da je Grk počaščen, da se je evropski prvak obrnil nanj, in da interes o sodelovanju obstaja na obeh straneh. Zeleno luč mora sicer prižgati tudi CSKA, ni pa še jasno, ali bo Grk na razpolago samo na velikih tekmovanjih, v Sloveniji pa si ga seveda želijo tudi v kvalifikacijah »vsaj v eni obliki.«

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo