Sobota, 04 december 2021
Iskanje

Uspešne tržaške športnice na stenah stadiona Rocco

Predstavili stenske poslikave Sare Gama, Noemi Batki in Silvie Stibilj

Trst |
20. sep. 2019 | 10:45
Dark Theme

Kapetanka italijanske nogometne reprezentance Sara Gama, skakalka v vodo Noemi Batki, ki se bo prihodnje leto udeležila že svojih četrtih olimpijskih iger, in petkratna svetovna prvakinja v umetnostnem kotalkanju Silvia Stibilj bodo odslej krasile zunanjo steno tržaške hiše slavnih (v njej so osvežili stalno fotograsko razstavo tržaških športnih legend), ki se nahaja v dvorani pod tribuno Gino Colaussi na stadionu Nereo Rocco. Stenske poslikave oz. »muralese« trenutno treh najuspešnejših tržaških športnic so ob prisotnosti številnih uglednih gostov iz sveta športa odkrili včeraj zjutraj. Celotno prireditev si je omislila in vodila predsednica tržaškega odbora združenja Azzurri d’Italia Marcella Skabar, ki se po 32 letih poslavlja od svoje funkcije.

Več v današnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo