Sobota, 21 maj 2022
Iskanje

Za preporod in kakovost mladinskega nogometa

Nov projekt, katerega nosilec je ZSŠDI, je podpisalo devet društev (le Krasa Repen ni bilo med podpisniki)

FJK |
23. dec. 2021 | 6:30
Dark Theme

Na Tržaškem in Goriškem se rojeva nov skupni projekt mladinskega nogometa, katerega nosilec je Združenje športnih društev v Italiji. O načrtu, ki so ga poimenovali Dvojna piramida, se je šušljalo že v zadnjih tednih. Na včerajšnji novinarski konferenci ZSŠDI ob koncu leta z novinarji in politiki v gledališču Miela ga je uradno obelodanil operativni tajnik ZSŠDI Igor Tomasetig. K projektu so pristopila skoraj vsa slovenska nogometna društva na Tržaškem in vsa na Goriškem. Ustanovni akt, ki je romal tudi na državno nogometno zvezo v Rim, so podpisali: AŠD Vesna, AŠD Juventina, AŠD Zarja, AŠD Sistiana Sesljan, AŠD Sovodnje, ASD Primorje 1924, ASD Primorec 1966 in AŠD Breg. Zraven pa ni Krasa Repen, ki bo naprej nastopal samostojno.

Več v današnjem (četrtkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo