Petek, 22 november 2019
Iskanje

Zoran Dragić tudi uradno okrepil tržaško Almo

Slovenski košarkar podpisal pogodbo do konca sezone

Trst |
8. jan. 2019 | 18:49
Dark Theme

Zoran Dragić je potreboval le nekaj treningov, da je prepričal Almino vodstvo. Slovenski košarkar, ki se je na igrišče vrnil po dveh hudih poškodbah kolena (februarja 2017 in februarja 2018 si je pretrgal križne vezi desnega kolena), je s tržaškim klubom podpisal pogodbo do konca sezone. To se pravi, da bo imel trener Eugenio Dalmasson na voljo pomembno orožje v boju za uvrstitev v končnico A-lige. Dragić bi lahko krstni nastop v Alminem dresu opravil že v nedeljo ob 18.30, ko v Trst prihaja vodilna sila prvenstva, AX Olimpia Milano oziroma Zoranov nekdanji klub. Gre med drugim za zadnji krog prve polovice prvenstva, Alma pa je še v igri za uvrstitev na pokalni turnir Final Eight, ki bo med 14. in 17. februarjem v Firencah. Nanj se uvrsti prvih osem ekip po prvem delu sezone, tržaško moštvo pa potrebuje zmago proti Milanu ter poraz vsaj enega izmed moštev, ki imajo dve točki več na lestvici: Sassari, Brindisi in Bologna.

Več v jutrišnjem (sredinem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo