Četrtek, 28 maj 2020
Iskanje

Zoran Dragić za tržaško Almo

Košarkarski klub zaenkrat začasno najel slovenskega reprezentanta

Trst |
3. jan. 2019 | 9:42
Dark Theme

Slovenski košarkarski reprezentant Zoran Dragić, Goranov brat, bo od danes, 3. januarja, treniral v Trstu. Najela ga je - zaenkrat le začasno - namreč tržaška Alma, ki je sporočila, da bo prvi trening z novimi soigralci opravil že danes. »Ljubljančan bo okrepil skupino trenerja Eugenia Dalmassona, po zaslugi njegove izkušnje v Evropi in ZDA se bo tudi dvignil nivo treningov,« so zapisali na spletni strani tržaškega kluba.

Po začetkih v Sloveniji je Zoran Dragić nastopal za Malago, v ligi NBA je igral v dresu moštev Phoenix Suns in Miami Heat, po povratku v Evropo je branil barve Himkija, milanskega Armanija in turškega Efesa, njegove zadnje sezone pa so pogojovale hujše poškodbe kolena.

Sijajna Dragićeva predstava v dresu Efesa proti Crveni zvezdi:

Sodeč po klubskih besedah naj bi bilo torej prvo Dragićevo obdobje poskusno, če bo Zoran ostal v Trstu, pa bo Alma nedvomno poskrbela za eno največjih presenečenj košarkarske tržnice.

Več v jutrišnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo