Petek, 22 november 2019
Iskanje

Zoran Dragić za tržaško Almo

Košarkarski klub zaenkrat začasno najel slovenskega reprezentanta

Trst |
3. jan. 2019 | 9:42
Dark Theme

Slovenski košarkarski reprezentant Zoran Dragić, Goranov brat, bo od danes, 3. januarja, treniral v Trstu. Najela ga je - zaenkrat le začasno - namreč tržaška Alma, ki je sporočila, da bo prvi trening z novimi soigralci opravil že danes. »Ljubljančan bo okrepil skupino trenerja Eugenia Dalmassona, po zaslugi njegove izkušnje v Evropi in ZDA se bo tudi dvignil nivo treningov,« so zapisali na spletni strani tržaškega kluba.

Po začetkih v Sloveniji je Zoran Dragić nastopal za Malago, v ligi NBA je igral v dresu moštev Phoenix Suns in Miami Heat, po povratku v Evropo je branil barve Himkija, milanskega Armanija in turškega Efesa, njegove zadnje sezone pa so pogojovale hujše poškodbe kolena.

Sijajna Dragićeva predstava v dresu Efesa proti Crveni zvezdi:

Sodeč po klubskih besedah naj bi bilo torej prvo Dragićevo obdobje poskusno, če bo Zoran ostal v Trstu, pa bo Alma nedvomno poskrbela za eno največjih presenečenj košarkarske tržnice.

Več v jutrišnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo