Petek, 17 januar 2020
Iskanje

Zoran Dragić za tržaško Almo

Košarkarski klub zaenkrat začasno najel slovenskega reprezentanta

Trst |
3. jan. 2019 | 9:42
Dark Theme

Slovenski košarkarski reprezentant Zoran Dragić, Goranov brat, bo od danes, 3. januarja, treniral v Trstu. Najela ga je - zaenkrat le začasno - namreč tržaška Alma, ki je sporočila, da bo prvi trening z novimi soigralci opravil že danes. »Ljubljančan bo okrepil skupino trenerja Eugenia Dalmassona, po zaslugi njegove izkušnje v Evropi in ZDA se bo tudi dvignil nivo treningov,« so zapisali na spletni strani tržaškega kluba.

Po začetkih v Sloveniji je Zoran Dragić nastopal za Malago, v ligi NBA je igral v dresu moštev Phoenix Suns in Miami Heat, po povratku v Evropo je branil barve Himkija, milanskega Armanija in turškega Efesa, njegove zadnje sezone pa so pogojovale hujše poškodbe kolena.

Sijajna Dragićeva predstava v dresu Efesa proti Crveni zvezdi:

Sodeč po klubskih besedah naj bi bilo torej prvo Dragićevo obdobje poskusno, če bo Zoran ostal v Trstu, pa bo Alma nedvomno poskrbela za eno največjih presenečenj košarkarske tržnice.

Več v jutrišnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katera beseda je v letu 2019 najbolj zaznamovala slovensko narodno skupnost v Italiji?

14. jan. 2020 | 17:00
Defibrilator
Jezik
Migranti
Narodni dom
Paritetni odbor
Predsednica
Predstavništvo
Ravnatelj
Stadion
Strelišče
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo