Ponedeljek, 15 april 2024
Iskanje

Zoran Dragić v Trstu: obojestranska« priložnost!

V današnjem Primorskem dnevniku o morebitni okrepitvi tržaške Alme

Trst |
4. jan. 2019 | 8:22
Dark Theme

Slovenski košarkarski reprezentant Zoran Dragić, Goranov brat, se je včeraj prvič udeležil treninga tržaške Alme v športni palači Allianz Dome, potem ko so ga v jutranjih urah zagledali v čakalnici zdravstvenega doma Pineta del Carso v Nabrežini, medtem ko je čakal na zdravniški pregled. Košarkarski klub iz Trsta ga še ni uradno najel, do podpisa pogodbe pa bi lahko prišlo v prihodnjih dneh.

Po neuradnih in nepotrjenih informacijah, ki smo jih včeraj zbrali, naj bi Zoran že več časa treniral - sicer ne z Almo -, tako da naj bi bila njegova forma dobra. Prejel naj bi tudi več ponudb, Almina pa naj bi bila najbolj prepričljiva. Zagotovo naj ne bi nastopil na nedeljski prvenstveni tekmi proti Sassariju, ne gre pa izključiti možnosti, da bi ga v A-ligi gledali že 13. januarja proti Milanu, oziroma njegovi nekdanji ekipi. Edina klubska skrb naj bi bilo njegovo zdravstveno stanje. Mlajši od bratov Dragić si je namreč februarja 2017 v dresu milanskega Armanija pretrgal križno vez v desnem kolenu, isto poškodbo na istem kolenu pa je staknil februarja 2018, ko je »Zoki« nastopal za turški Efes.

O Zoranovem morebitnem prihodu smo se pogovorili z Alminim tiskovnim predstavnikom. O povratku po taki poškodbi je spregovoril priznani fizioterapevt Jan Grudina, poskušali smo tudi obrazložiti, zakaj je Zoranov prihod v Trst »obojestranska« priložnost. Za klub in za košarkarja.

Več v današnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava