Petek, 22 februar 2019
Iskanje

Sedem tematskih sklopov za sedem turističnih poti

6. sep. 2018 | 18:58
Dark Theme

Sedem turističnih poti, sedem različnih barv in sedem tem so glavne sestavine projekta, s katerim želi občinski odbornik za turizem Maurizio Bucci obogatiti ponudbo za turiste. Ti bodo s spomladansko turistično sezono 2019 imeli na voljo nove vodiče, ki jih bodo vodili tako, kot potnike vozi podzemna železnica. Na voljo bodo imeli potniški, zgodovinski, verski, arhitektonski, literarni, športni in tehnološki itinerarij. Vsak bo, tako kot proge podzemne železnice, označen z drugo barvo.
Novost je na včerajšnjem srečanju z novinarji predstavil občinski odbornik za turizem Maurizio Bucci, ki je uvodoma poudaril, da je njihova turistična točka na Velikem trgu v zadnjih šestih mesecih z informacijami oskrbela kar 26.000 turistov.

Mesto so razdelili na sedem turističnih itinerarijev. V sklopu arhitektonskega bodo gostje lahko spoznavali vse najpomembnejše stavbe v mestu. Na tem seznamu ni Narodnega doma, ki so ga uvrstili v literarni itinerarij.
Več v jutrišnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da mora v italijanskem parlamentu sedeti predstavnik slovenske manjšine?

9. feb. 2019 | 7:00
Da, v obeh vejah parlamenta
Da, a samo v senatu
Ne
Ne, je pa primerno, da se Slovencem olajša izvolitev svojega predstavnika
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo