Petek, 12 april 2024
Iskanje

Začel se je tretji Laboratorij bodočnosti

9. nov. 2018 | 12:20
Dark Theme

V Kulturnem domu v Trstu se je danes ob 8. uri začel Laboratorij bodočnosti, ki ga že tretje leto zapored organizira ZSŠDI v sodelovanju z ZKB mladi in vrsto drugih ustanov in podjetij. Mladi in manj mladim ponujajo mentorje, motivatorje, navdihujoče uspešne zgodbe in še marsikaj.
Na oder je najprej stopil motivacijski govornik Walter Klinkon. Sledila so 45-minutna predavanja. Zvrstili so se Vuk Cosić, Christian Tosolin, Žan Zupančič, jutranji del pa se bo zaključil s pogovorom z vodjo projekta Esof 2020 - Trst evropska prestolnica znanosti Maio de Simoni, s katero se bodo pogovarjali Majrim Cheber in dijaki slovenskih višjih srednjih šol, ki sodelujejo v oddaji Vklop.
Popoldanske delavnice (začetek ob 15. uri) bodo vodili Antonio Giacomin, Toni Gomišček, Tom Oberdan, Damiana Kralj, Andrej Šik in člani Mittelaba. Ob 18. uri bo v Kulturnem domu tudi nagrajevanje Šport in šola, na katerem bodo sodelovali še Lea Sirk, Žan Papič in Elena Husu. Večer bo sklenil koncert (začetek ob 19.30) skupine Love Guns.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava