Sreda, 23 oktober 2019
Iskanje

Kradel v hiši v Barkovljah

Po krajšem begu so policisti ustavili osemindvajsetletnika

Trst |
13. avg. 2019 | 10:45
Dark Theme

Tržaški policisti so ovadili osemindvajsetletnega romunskega državljana M.N.M., ki je kradel v hiši s tremi stanovanji v Barkovljah. Lastniki poslopja so ob povratku takoj razumeli, da je nekaj narobe. Razbita so bila stekla kuhinje in ugotovili so tudi, da je nekdo skušal vdreti v stanovanje skozi vhodna vrata. V notranjosti so najprej opazili nahrbtnik, kmalu zatem pa moškega, ki je odnesel mobilni telefon in nekaj zlatnine ter pobegnil. Takoj so obvestili policiste, ki so pridrveli na prizorišče in začeli iskati osemindvajsetletnika. Našli so ga sredi Miramarskega drevoreda. Tat je tedaj spet poskušal pobegniti, s tem da je skočil na privezano plovilo. Začel je žaliti policiste, jim grozil, se slekel, v morje pa vrgel mobilni telefon. Posegel je policist, ni bil v službi, mudil pa se je v neposredni bližini dogajanja. Bil je odločilen, saj je moškega prepričal, naj se vrne na kopno. Policisti so ga nato ovadili, v njegovem žepu pa našli ukradeno zlatnino, nekaj bankovcev in mobilni telefon.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo