Petek, 07 maj 2021
Iskanje

Lastnika tovarne Colombin izdali umazani nogometni posli

Za zapahi se je znašel Salvatore Tuttolomondo, večinski delničar tržaške tovarne za zamaške iz plute Colombin

5. nov. 2020 | 6:32
Dark Theme

Umazani nogometni posli so ga naposled »izdali«. Finančnik Salvatore Tuttolomondo, doma iz kraja Portici pri Neaplju, ki je v imenu podjetja Ge.Co. januarja letos prevzel 60-odstotni lastniški delež v zgodovinski tržaški tovarni zamaškov iz plute Colombin, ki je bila v hudi trgovsko-finančni krizi, se je ujel na limanice: finančna policija iz Palerma ga je po nalogu tožilca Salvatoreja De Luce aretirala zaradi nezakonitih poslov povezanih z nakupom kluba Palermo Calcio.

Za zapahi se je znašel hkrati tudi Tuttolomondov brat Walter, medtem ko je njun zvesti menedžer Roberto Bergamo dobil prepoved vodenja podjetij za leto dni. Dvojico ob pomoči prijatelja menedžerja obtožujejo lažnega stečaja, neupravičenega koriščenja nadomestil, pranja denarja in ponarejanja oz. oviranja funkcij nadzorne komisije za nogometne klube. Sicilska finančna policija je med operacijo, poimenovano Tempi supplementari, zasegla 1.395.129,31 evra.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje nameravate preživeti letošnje poletne počitnice, skladno z ukrepi za zajezitev pandemije?

19. apr. 2021 | 16:56
Odločil/a se bom, ko bom cepljen/a
Doma
V Italiji
V Sloveniji
Na Hrvaškem
V kakšni drugi državi
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo