Nedelja, 16 maj 2021
Iskanje

Lokalni policisti izsledili pobegla skuterista

V nedeljo popoldne se je v Drevoredu D’Annunzio pripetila nesreča, v kateri je bil 60-letni voznik skuterja huje poškodovan

Trst |
4. maj. 2021 | 12:21
Dark Theme

Lokalni policisti so izsledili dva skuterista, ki sta bila vpletena v nedeljsko nesrečo v Drevoredu D’Annunzio, v kateri je bil 60-letni voznik skuterja huje poškodovan. Sprva je kazalo, da je bil v nesreči udeležen le še en skuterist, po temeljiti preiskavi pa so lokalni policisti ugotovili, da sta bila v resnici udeležena še dva skuterja. Ugotovili so tudi vzrok nesreče. Medtem, ko je poškodovani 60-letni B.L. v nedeljo okrog 17.30 s svojo yamaho vozil navzdol po Drevoredu D’Annunzio, sta ostala udeleženca, ki sta vozila v obratni smeri, zavijala v Ul. Conti, pri čemer je prišlo do trčenja. Oba sta nato nadaljevala svojo vožnjo, ne da bi se ustavila in nudila pomoč moškemu, ki je obležal na cestišču huje poškodovan.

Lokalni policisti so po ogledu posnetkov nadzornih kamer in pričevanju dveh očividcev izsledili oba pobegla voznika. Njihovo pozornost sta pritegnili zlasti posebni čeladi, ki sta ju nosila.

Gre za 19-letnega T.C., ki je vozil skuter honda in 28-letnega T.M. na drugem skuterju. Oba sta danes ponoči lokalnim policistom priznala vpletenost v nesrečo.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje nameravate preživeti letošnje poletne počitnice, skladno z ukrepi za zajezitev pandemije?

19. apr. 2021 | 16:56
Odločil/a se bom, ko bom cepljen/a
Doma
V Italiji
V Sloveniji
Na Hrvaškem
V kakšni drugi državi
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo