Torek, 07 julij 2020
Iskanje

Trgovci in potrošniki že v nizkem startu

Jutri se začenjajo sezonske razprodaje tekstila, obutve in športne opreme

Trst |
4. jan. 2019 | 6:25
Dark Theme

Jutri se začenja zimska razprodaja tekstilnega blaga, obutve in športne opreme. Trgovci bodo v ta namen cene izbranih izdelkov znižali od 30 pa do 50 odstotkov. Nekatere trgovine so bile že včeraj polepljene z razprodajnimi plakati, saj pravilnik o razprodajah dopušča njihovo oglaševanje 48 ur pred uradnim začetkom, drugi bodo izložbe polepili danes popoldne. Čeprav trgovci računajo na dober začetek posezonskih razprodaj, se zavedajo, da novice, kakršna je opomnik za začetek posezonske razprodaje tekstila, obutve in športne opreme, iz leta v leto izgubljajo svoj naboj. Pa ne samo zato, ker so pravila postala zelo fleksibilna, ampak predvsem zato, ker ponudniki že novembra in decembra ponujajo različne censke popuste in prodajne akcije.

To nam je potrdila upraviteljica trgovine z oblačili Benetton, ki je artikle že označila s 30-odstotnimi popusti. Kot je povedala, nima posebnih pričakovanj od letošnje zimske razprodaje, saj je prepričana, da razne akcije uničijo razprodajni duh.

Več v današnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo