Sreda, 01 julij 2020
Iskanje

Tržaškemu motoristu rešil življenje voznik

51-letnemu moškemu je v četrtek po padcu na cesti med Koprom in Šmarjami odtrgalo nogo

Koper |
30. maj. 2020 | 14:04
Dark Theme

V četrtkovi večerni prometni nesreči na Šmarski cesti, o kateri smo poročali, je hudo poškodovanemu tržaškemu motoristu odločilno pomagal priseben voznik. 51-letni Tržačan je v četrtek malo pred 22. uro nad svojim težkim cestnim motorjem izgubil nadzor v prvem levem ovinku, zapeljal je desno čez rob in padel. Po betonskem robniku je drsel več metrov, z levo nogo pa je udaril v kovinski stebriček prometnega znaka. Pri tem mu je levo nogo odtrgalo pod kolenom, poročajo Primorske novice.

Ustavilo se je več voznikov, eden od teh pa je bil toliko priseben, da je poškodovancu, ki je obležal v travi, prevezal nogo in tako zaustavil krvavitev. Reševalci so Tržačana, ki je bil pri zavesti, a v šoku, nato prepeljali v bolnišnico.

Policisti so zatem sicer ugotovili, da motorist za to vozilo nima vozniškega dovoljenja ter da je tehnični pregled potekel septembra lani.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje bi radi počitnikovali?

2. jun. 2020 | 16:42
V Sloveniji
V Italiji
Na Hrvaškem
V Grčiji
Drugje
Letos si počitnic ne bom mogel privoščiti
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo