Petek, 05 junij 2020
Iskanje

Tržaški škof meni, da je EU mrtva

To je zatrdil v enem izmed sedmih razmišljanj Giampaola Crepaldija, ki bodo od nedelje naprej vsak dan v obliki videoposnetka na sporedu na Facebook strani #lachiesachecè

Trst |
27. mar. 2020 | 18:39
Dark Theme

Koronavirus je povzročil neslaven konec Evropske unije, ki se je pokazala za umetelno tvorbo, ki ji ne uspe ustvariti sodelovanja med državami. To je treba vzeti na znanje in pomisliti, da je sodelovanje med evropskimi državami v boju za zdravje možno tudi zunaj nadnacionalnih političnih institucij. To je vsebina enega od sedmih razmišljanj tržaškega škofa, nadškofa Giampaola Crepaldija, ki bodo od jutri naprej vsak dan v obliki videoposnetka na sporedu na Facebook strani #lachiesachecè. Stran si je zamislila skupina katoliških operaterjev na področju komuniciranja s ciljem pokazati, da je Cerkev prisotna in blizu ljudem tudi v času prisilne izolacije in družbene razdalje med posamezniki zaradi epidemije koronavirusa.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje bi radi počitnikovali?

2. jun. 2020 | 16:42
V Sloveniji
V Italiji
Na Hrvaškem
V Grčiji
Drugje
Letos si počitnic ne bom mogel privoščiti
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo