Četrtek, 19 september 2019
Iskanje

V Borštu bodo odstranjevali ruševine

Skoraj dve leti po eksploziji sredi vasi

Boršt |
7. sep. 2019 | 9:18
Dark Theme

Skoraj dve leti po eksploziji, ki je 25. oktobra 2017 raznesla dvonadstropno hišo sredi Boršta, bodo začeli odstranjevati ruševine, zaradi katerih je bila ulica, ki vodi iz Boršta v Zabrežec, dalj časa zaprta za promet. Občina Dolina namreč sporoča, da je zaradi odstranjevanja ruševin odredila sledeče omejitve za promet od ponedeljka, 9. septembra, do zaključka del, ki bodo predvidoma trajala en mesec: odsek občinske ceste pri hišni št. 114 v Borštu bo zaprt od 8.30 do zaključka del, veljala pa bo tudi prepoved parkiranja na odseku občinske ceste, od križišča z deželno cesto št. 11, pri hišni številki 74 v Zabrežcu, do hišne številke 114 v Borštu.

»Občina Dolina je od izvajalca del prejela le prošnjo za zaprtje ceste, da se omogoči odstranjevanje ruševin. Za to pa bodo poskrbeli zasebniki, občina pri izvajanju del nima nobene vloge,« je pojasnil dolinski župan Sandy Klun, ki je še pojasnil, da je bila ulica od nesreče naprej dlje časa zaprta, sedaj pa je prevozna, čeprav znatno ožja, ker je porušena hiša zavarovana s pregradami.

Več v današnjem (sobotnem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

V katerem jeziku najraje prebirate knjige?

28. avg. 2019 | 17:38
V slovenščini
V italijanščini
V slovenščini in italijanščini
V drugih jezikih
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo