Četrtek, 17 januar 2019
Iskanje

»Lisička je prav zvita zver, v Sovodnjah ima svoj kvartir«

13. sep. 2018 | 17:10
Dark Theme

»Lisička je prav zvita zver, v Sovodnjah ima svoj kvartir.« Ob Kulturnem domu Jožef Češčut v Sovodnjah se v zadnjih dneh potika mlada lisica. Zvitorepko je v sredo opazila sovodenjska raznašalka Primorskega dnevnika Daniela Tomsič in jo z mobilnim telefonom tudi fotografirala.
»Ko sem med raznašanjem časopisa ob 5.50 prišla do Kulturnega doma, sem zagledala mlado lisico, verjetno samico,« nam je včeraj povedala Tomsičeva in pojasnila, da se je malce bala iz avtomobila, vendar je nazadnje zbrala dovolj poguma, da se je soočila z »zverjo«. Ko je stopila iz vozila, lisica ni pobegnila, temveč je ostala nekaj metrov stran in vanjo gledala. Tako ji je omogočila, da jo je s fotografijo »ovekovečila«. Lisico so v prejšnjih dneh opazili tudi sovodenjski karabinjerji, ki imajo svojo vojašnico ob Kulturnem domu. Mogoče je kdo v prejšnjih dneh ponudil zvitorepki kaj hrane, saj se človeka prav nič ne boji.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ste letos bogatejši kot lani?

3. jan. 2019 | 16:29
Da
Ne
Približno enako
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo