Petek, 19 julij 2019
Iskanje

Moškega stisnilo ob traktor

Na Colu pri Ajdovščini tragična nesreča, zaradi katere je življenje izgubil 67-letni domačin

27. jun. 2019 | 9:27
Dark Theme

V torek, 25. junija, se je na Colu na območju Občine Ajdovščina zgodila tragična nesreča, zaradi katere je življenje izgubil 67-letni domačin, ena oseba je bila poškodovana. Policija dogodek obravnava kot prometno nesrečo. Povod zanjo je bilo osebno vozilo, ki ga je 24-letni voznik parkiral na klančini ene od tamkajšnjih stanovanjskih hiš. Kot pojasnjujejo na policiji, je vozilo zapustil ‘brez ukrenitve vsega potrebnega, da se vozilo ne more samo premakniti.’

Avtomobil se je tako nekaj minut pred 21. uro nenadzorovano začel premikati po asfaltni klančini navzdol proti skupini ljudi, ki so stali na parkirišču ob drugi stanovanjski hiši. Vozilo je 62-letnega moškega iz skupine oplazilo in ga lažje poškodovalo, medtem ko je 67-letnega moškega stisnilo ob parkiran traktor. Hudo poškodovanega 67-letnega domačina so reševalci najprej oskrbeli na kraju nesreče, pri tem so jim pomagali ajdovski gasilci, kasneje pa so ga odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico, kjer pa je v noči iz torka na sredo podlegel poškodbam.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje načrtujete, da bi preživeli letošnji dopust?

28. maj. 2019 | 12:28
v Sloveniji
na Hrvaškem
v Italiji
v Grčiji
v kakšni drugi evropski državi
na eni od neevropskih celin
ne bom dopustoval
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo