Ponedeljek, 16 september 2019
Iskanje

V Gradežu zasegli divje odlagališče (video)

Med smetmi so med drugim bili odpadni gradbeni material, pnevmatike, plinske jeklenke, hladilniki, televizorji in računalniki

13. jun. 2019 | 12:30
Dark Theme

Goriška finančna straža je v prejšnjih tednih v Gradežu zasegla zemljišče v velikosti 15.000 kvadratnih metrov, na katerem so nezakonito odlagali nevarne in posebne odpadke. Poleg finančne straže so v akciji sodelovali še mestni redarji iz Gradeža in osebje deželne gozdne straže. Nezakonito odlagališče je bilo na zemljišču v lasti podjetja iz Gradeža, ki ima v tem kraju skladišče počitniških prikolic. Med odvrženimi smetmi so bili med drugim inertni odpadki, odpadni gradbeni material, pnevmatike, plinske jeklenke, hladilniki, televizorji, računalniki, ekrani, odpadno olje in leseni materiali. Na kupu odpadkov so našli tudi staro plovilo in 38 prikolic v propadajočem stanju.

Podjetje nima ustreznih dovoljenj za skladiščenje in razvrščanje nobene vrste odpadkov. Pravnega zastopnika podjetja so zaradi omenjene nezakonite dejavnosti prijavili sodišču. Celotno območje so zasegli v pričakovanju na odločitev sodne oblasti.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

V katerem jeziku najraje prebirate knjige?

28. avg. 2019 | 17:38
V slovenščini
V italijanščini
V slovenščini in italijanščini
V drugih jezikih
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo